Ndeso ya Mas?

Pada suatu hari terjadi suatu percakapan via telpon yang lumayan absurd.

P: Hei, Mas. Aku saiki lagi ning Purwodadi lhooo…

Q: Eh, tenane. Hambok mampir.

P: Lha emang niate ngono.  :)
Iki aku ning cedhake Puskesmas ki. Isih adoh ra karo nggonmu?

Q: Puskesmas simpang lima? wah cedhak nek kuwi.

P: Simpanglima Mas? ora ki. Iki wis tekan Purwodadi, ora ning Semarang lho.

Q: Emange sing nduwe simpanglima mung Semarang? Purwodadi yo nduwe simpanglima yo.

P: Ooohh ngono to. Lagi ngerti mas. hehehe. Eh tapi ning kene ora ono simpanglimane ngono noh…

Q: Eh. Ndak iyo? Lha emange kowe lagi ning ndi to?

P: Lha iku. Ning cedhak Puskesmas.

Q: Puskesmas ndi? coba delengi sik papan namane.

P: Sik ya Mas. Oh iya. Tulisane sih Puskesmas Tegowanu.

Q: Halah. Isih adoh kuwi soko nggonku. Isih sak jam’an nek numpak motor.

P: Hah. Tenane Mas. Lha jare koncoku kene wis mlebu Purwodadi. Lha koq isih adoh soko nggonmu Mas? Omahmu ndesane ya Mas.

Q: mmmm………………………………………………….. :|

*nek ndeso njur ngopo?*

Iklan

Penulis: q.thrynx

aku bukan siapa-siapa :)

7 thoughts on “Ndeso ya Mas?”

    1. bukan gitu. Dia orang luar kabupaten yg salah ngerti aja koq.
      Pas main di tegowanu dia taunya sudah di purwodadi (padahal baru masuk kab. Grobogan, yg sering disebut Purwodadi).
      :D

  1. Hahahahaha percakapan yang menghibur…
    Sering nek pas naek bis dr solo, kdg nanya turun mana…

    ‘Purwodadi’ katanya.
    ‘Saya jg turun purwodadi. purwodadine mana?’
    ‘Godong’ weleh,mlebu Grobogan iyo, tapi jangan ngakuPurwodadi toh wkwkk

jangan ada SPAM diantara kita ^_^

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s